Xindl X přesunul Vánoční koncert na únor a pro velký zájem hned přidal i druhý koncert. Lístky už jsou v prodeji.

Protože koncert byl už dlouho dopředu vyprodán, rozhodli jsme se vyjít vstříc všem fanouškům a přidali jsme ještě jeden koncert navíc – v neděli 17. února. Vstupenky můžete koupit od dnešního dne v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal nebo na pokladně Divadla od pondělí 17.12. od 14:00. Do prodeje jde pouze omezený počet vstupenek.

„Je mi líto, že jsem kvůli nemoci musel koncert odsunout, ale zase jsem rád, že jsme díky tomu mohli přidat ještě druhý koncert. Neumím si představit lepší závěr podzimního turné, než ho skončit až na jaře a hned dvojitým koncertem,  “ řekl nám k tomu Xindl X. „A nemusíte se bát, že kvůli změně termínu koncert ztratí svou vánoční atmosféru. O tom, že „Štědrý večer nastal, když jsem doma chlastal“ se dá zpívat po celý rok. Tak se těším, jak spolu ty Vánoce v únoru oslavíme!“  dodává autor skladby, kterou za dva měsíce na internetu vidělo přes dva milióny lidí .

Pravidelně aktualizované informace naleznete na www.xindlx.czhttp://gplus.to/xindlx,www.bandzone.cz/xindlx  a na http://www.facebook.com/xindlxofficial

Rate this post

Více z LaCultury...