VYPSANÁ FIXA Klenot Tour 2009 aneb lepší než KOH-I-NOOR

Klenot - Vypsaná Fixa, autor: Andrea Žáková

Poměrně zajímavá současnost mě nutí, abych opustila doby dávno minulé, a seznámila vás nejnovějšími informacemi, které by měl každý správný fanoušek zaregistrovat.

Klenot - Vypsaná Fixa, autor: Andrea Žáková
Klenot - Vypsaná Fixa, autor: Andrea Žáková

9.9. 2009, přesně v 09:00 ráno vyšla kapele v pořadí již pátá deska s poetickým názvem Klenot. Vypsaná Fixa ji nahrála v Londýně, ve spolupráci s Janem P. Muchowem a Dušanem Neuwerthem. Výsledný hudební skvost pak na stránkách ww.t-music.cz, nabídla kapela ke stažení zdarma. Každý stahující mohl přispět libovolnou částkou. ( Nebo vůbec ).

Tímto krokem se členové kapely vydali na poměrně neprobádanou a rizikovou půdu, jelikož tvorbě alba obětovali veškeré dostupné finanční prostředky. Mohli mít novou dodávku,sníst tuny a tuny pravých nefalšovaných baget z čerpacích stanic, které většina kapely až na jednu černou ovci zbožňuje, ale řekli si NE, a věnovali nám zase další kousek své duše, umně zabalený v nové desce.

V souvislosti s vydáním nového alba se kapela vydala na koncertní, resp. klubové turné Klenot Tour 2009. Nečtěte recenze, neposlouchejte hlasy těch, kterým zvuk nové desky „nevoní“. Jednoduše přijďte na koncert Vypsané Fixy a kupte si album Klenot. Věřte, že má větší cenu než slavný KOH-I-NOOR, protože byl vybroušen s láskou k hudbě. A co víc, jeho tvůrci teď budou muset ještě pár let jezdit v dobité dodávce a jíst chleba se salámem.

Klenot tour 2009

23.9. Praha – Lucerna Music Bar – křest alba Klenot (host Umakart)
24.9. Praha – Lucerna Music Bar – křest alba Klenot (host Umakart)
15.10. Hradec Králové – KD Střelnice
17.10. Strakonice – Kulturní dům
20.10. Ostrava – Garage
21.10. Brno – Semilasso
22.10. Opava – KD Na Rybníčku
23.10. Zlín – Masters of Rock Café
27.10. Olomouc – U Klub
28.10. Olomouc – U Klub
31.10. Ústí nad Labem – KD Národní dům
5.11. Plzeň – Šeříkovka
6.11. Pardubice – Abc
12.11. České Budějovice – KD Vltava
13.11. Jindřichův Hradec – Kulturní centrum

Více z LaCultury...

1 trackback / pingback

  1. Twitted by lacultura

Komentáře jsou uzavřeny.