Po klubech s Chinaski

O kapele jsme v letošním roce mohli slyšet už několikrát. V lednu zvítězila v kategorii skupina a zpěvák roku 2008 na televizi Óčko. Začátkem března kapela vyrazila na dvouměsíční turné Autopohádky Tour 09, s kterými slavila velký úspěch. Autopohádky 2 se na pultech objevily začátkem listopadu a odfrčely z nich opravdu závratnou rychlostí.

Skupina Chinaski jako taková se dostala do povědomí v roce 1995. Na festivalu DROP IN v Pražské Lucerně. Působí tedy na naší hudební scéně více jak 14 let a stále se drží na předních příčkách oblíbenosti.

Kapela Chinaski je v poslední době na roztrhání. Mezi novinky, které si pro nás přichystala patří také spolupráce s kapelou No Name. Hoši z České republiky a Slovenska, se dohodli na společném duetu. Není to jejich premiéra. Čest spolupracovat měli už v roce 2001, tehdy odehráli desítky společných koncertů. Jejich společný duet můžeme slyšet už od poloviny srpna.

Dnes hrají s mladým talentovaným bubeníkem Otou Petřinou, který je známý z hiphopové scény jako raper Marpo. Další novinky o všem co kapela v současné době připravuje se dozvite na jejich oficiálnim webu, který před nedávnem dostal zbrusu nový grafický kabátek.V provozu je již od 1. září 2009! Počítám, že mnozí z Vás už určitě zaznamenali. A pokud ne, rozhodně to napravte.

Koncerty:

30.10. Litomyšl – klub Kotelna
06.11. Dolní Benešov – Dům kultury
07.11. Znojmo – hotel Dukla – kongresový sál
13.11. Polná – Zámek
14.11. Blansko – Dělnický dům
20.11. Cheb – Kass produkční centrum Kamenná
21.11. Suchdol nad Lužnicí – klub Pyramida
25.11. Praha – Lucerna Music Bar
26.11. Praha – Lucerna Music Bar

Více z LaCultury...

Již pár měsíců se řadím mezi studenty Ekonomické Žurnalistiky na VŠB. Patřím mezi lidi, kteří se neustále smějí a snaží se vykouzlit úsměv i na jinak zabručených tváří. Miluju sport, upřímnost a nejvíce své přátele, bez kterých si život nedokážu představit. Tak to jsem já pánové a dámy, bez obalu, přesně taková, maková.