Lehce probuzený Jan Budař

 Foto: www.janbudar.cz

Zdá se, že si jazzová kapela oblíbila číslo 21. Jejich nová deska vychází 21. září, a pokud jste z Prahy, neváhejte nastoupit do tramvaje číslo – chvilka napětí, no jak jinak než 21, ve které zahraje Eliščin Band akustický koncert s názvem „Z konečné na konečnou“. Příjemným překvapením je, že nové album dostane vždy první přistupující cestující (a samozřejmě také řidič tramvaje). Celkem je těchto tramvajových CD k dispozici zase jednadvacet a ve dvou z nich se skrývá ještě další překvapení. Štěstí se může usmát i na ostatní fanoušky, kteří si koupí jedno z prvního tisíce nákladu CD. V pěti z nich se totiž skrývá kupón na večeři s Janem Budařem v restauraci Oliva.

Jsme probuzení a chápem souvislosti
Jsme probuzení už nejsou pochybnosti
Jsme probuzení všechno dává smysl
Jsme probuzení máme klidnou mysl

Přesně o měsíc později (tedy 21. října) proběhne křest alba Lehce probuzený a vystoupení v brněnském divadle Husa na provázku. Tuto významnou událost ale předbíhají i menší ochutnávky. Nový videoklip k písni Šoubyznys čeká premiéra 21. srpna, titulní píseň k novému albu bude k poslechu od 21. července a navíc, jak už si fanoušci dozajista všimli, prošla 21. června oficiální stránka zpěváka kapely Eliščin band a držitele českého lva, Jana Budaře – www.janbudar.cz designovou změnou.

Samozřejmě ne všechno se točí jen kolem magické jedenadvacítky. Seznam koncertů, který najdete na výše uvedených webových stránkách, uvádí v nejbližší době hned čtyři koncerty a to 29. 6. v Hradci Králové, 30. 6. v Náchodě, 6. 7. ve slovenské Šale a 7. 7. v Novém Boru. Eliščin band pak vystoupí také 18. 8. v rámci festivalu Eibental.

Více z LaCultury...

Co o sobě říci? Žiju v malebné krajince Vsetínských Beskyd a snad právě proto mám ráda spoustu věcí, které souvisí s přírodou. Jako skoro všichni Valaši, i já jsem hodně tvrdohlavá a stejně tak přátelská; ráda poznávám nové lidi a zkouším nové věci. V etapách relaxace (od programu motorová myš) pak není nad šálek lahodného maté a dobrou knihu s uchvacujícím příběhem.