Klubový speciál skupiny Chinaski

 

Je to tak. Naši několikanásobní slavíci se rozhodli podporovat správnou věc a podtitulem turné se tak stalo heslo: „Chceš vidět i další náš koncert naživo? Je to na tobě!“. Partnerem akce je BESIP (oddělení Ministerstava dopravy pro informace o bezpečné dopravě viz www.ibesip.cz), které návštěvníkům koncertu dopřeje jedinečnou příležitost vyzkoušet si opilecké řízení nanečisto pomocí speciálních brýlí a počítačové hry. Doplňkovými předměty akce budou i reflexní prvky a informační letáky o celé kampani s vybranými zajímavostmi, k čemu vede alkohol za volantem, aniž by to lidé domysleli.

Celkem Chinaski odehrají deset přibližně dvouhodinových koncertů a v jejich repertoáru se objeví starší kousky, nesmrtelné hitovky i novinky z alba Není na co čekat. Více o výběru písniček se dozvíte na oficiálních stránkách www.chinaski.cz. Perličkou celého turné pak bude pražský koncert 7. prosince, který se stane pomyslným tisícím zářezem na šňůře odehraných koncertů.

 

21. 10.  Litomyšl – klub Kotelna

22. 10.  Jilemnice – klub Továrna

05. 11.  Kadaň – klub Orfeus

11. 11.  České Budějovice – klub Bazillika

12. 11.  Zlín – klub Golem

18. 11.  Jablonec nad Nisou – klub WOKO

19. 11.  Herálec – klub

24. 11.  Ostrava – klub Garage

03. 12.  Krnov – Kofola klub

06. 12.  Praha Lucerna Music Bar

07. 12.  Praha Lucerna Music Bar

08. 12.  Praha Lucerna Music Bar

 

Více z LaCultury...

Co o sobě říci? Žiju v malebné krajince Vsetínských Beskyd a snad právě proto mám ráda spoustu věcí, které souvisí s přírodou. Jako skoro všichni Valaši, i já jsem hodně tvrdohlavá a stejně tak přátelská; ráda poznávám nové lidi a zkouším nové věci. V etapách relaxace (od programu motorová myš) pak není nad šálek lahodného maté a dobrou knihu s uchvacujícím příběhem.