Wednesday 13 se chystá kondolovat

Ale nemusíte se bát, nikdo neumřel. Právě naopak. Známý horror punkový bouřlivák Wednesday 13 a jeho stejnojmenná kapela oznámili zrození nového alba. V létě se můžeme těšit na Condolences!

Wednesday 13 nás zásobuje novými deskami poměrně často. Každá z nich je navíc něčím nová a specifická. Od milovníka béčkových hororů, který jako své povolání uvádí motherfucker, nemůžeme zkrátka očekávat nic tradičního. Poslední album Monters of the Universe: Come Out & Plague spatřilo světlo světa začátkem roku 2015. Jednalo se tehdy o koncepční album, na které měli fanoušci rozporuplné reakce. Někteří z nich ocenili nápad a skladbu této desky, druzí naopak hovořili o nejhorším kousku od W13. Opět se ukázalo, že není možné vyhovět všem. Je ale vidět, že se Wednesday 13 neustále posouvá dál a dál. Koneckonců za svou hudebně-hororovou kariéru toho dokázal tolik, že už si může dovolit dělat věci, které se líbí hlavně jemu samotnému.

Nejnovější počin Condolences by měl vyjít 2. června pod hlavičkou hudebního vydavatelství Nuclear Blast. Zpěvák Wednesday 13 má jak ze spolupráce s Nuclear Blast, tak z vydání nového alba patřičnou radost. Na svých stránkách se vyjádřil následovně:

„We’re so excited to finally announce that we have signed with Nuclear Blast and our new album, ‚Condolences‘ is set for release on 2nd June! It’s an honour for us to be on the roster among so many other great bands & friends. Thanks to Nuclear Blast for giving us the opportunity and our fans for your undying support. We’re looking forward to many more years of this with all of you!“

Kromě očekávaného alba odtajnila skupina na svém FB profilu i nové logo:

Logo, zdroj FB kapely.

Momentálně jsou Wednesday 13 v Austrálii na koncertní tour, která nese název Undead, Unplugged. Tato představení jsou poctou zejména skalním fanouškům. Nejedná se o tradiční koncertní šňůru, ale o akustickou sérii koncertů, které jsou proložené historkami kapely, humorem a otázkami z publika. Do ČR se tato show Wednesday 13 zatím nedostala. Ale nemusíme smutnit. Po vydání nového alba většinou následuje tour, ze které kapela nevynechává ani ČR. Dnes Wednesday 13 zveřejnili ještě další zprávu. Kromě nového alba se můžeme těšit i na nové video!

Více z LaCultury...

Maminka mi vždycky říkávala, že Jsem velký lajdák!