Luboš Andršt oslaví své dvacetileté působení v Jazz and Blues Club Ungelt koncertem online

Luboš Andršt Blues Band
Luboš Andršt Blues Band

Rodinný jazzový a bluesový klub s dlouholetou tradicí Jazz and Blues Club Ungelt začne streamovat své koncerty online. V pátek spouští svůj první koncert, kde bude hrát jako první nejuznávanější český hráč na foukací harmoniku Charlie Slavík. Koncert začíná v osm hodin večer a fanoušci jazzu ho pomohou zdarma zhlédnout online. Následující den v sobotu vystoupí česká bluesová legenda Luboš Andršt.

Stejně jako ostatní podniky v Praze musel i Jazz and Blues Club Ungelt ležící v centru Prahy, pár kroků od Staroměstského náměstí, zavřít kvůli pandemii koronaviru. „To, že jsme zavřeli, je pro náš podnik velký problém. Nicméně se snažíme nové době přizpůsobit a od pátku spouštíme live stream živých koncertů některých kapel, které u nás hrají. Chceme fanouškům nejen jazzové a bluesové hudby zpříjemnit chvíle, které musíme nyní trávit převážně doma,“ říká provozní klubu Robert Jandera.

Jako první v online klubu zahraje Charlie Slavík Revue. „V Jazz and Blues Club Ungelt hraju již několik let a jsem rád, že fanoušci mají možnost si poslechnout naši hudbu alespoň touto formou,“ říká Charlie Slavík.

Charlie Slavik
Charlie Slavik

„V Jazz and Blues Club Ungelt jsem měl v průběhu Velikonoc oslavit své dvacetileté působení v klubu. Proto jsem potěšen, že klub zareagoval na současnou situaci a provizorní oslava bude pro diváky formou online streamování živého koncertu,“ dodává Luboš Andršt.

Podle provozního klubu Roberta Jandery se bude jednat o hodinové live koncerty a klub zajistí takovou kvalitu zvuku, aby to divákovi aspoň trošku přiblížilo atmosféru, kterou zažije při běžném koncertě v klubu.

Pátek večer 17. 4. 2020: Charlie Slavik Revue (blues) – nejuznávanější hráč na foukací
harmoniku v České republice.
Přenos můžete sledovat na tomto odkazu od 20:00 hodin: https://youtu.be/vpd_3MH-dnY

Sobota večer 18. 4. 2020: Luboš Andršt Blues Band (blues) – česká bluesová kytarová legenda.
Přenos můžete sledovat na tomto odkazu od 20:00 hodin: https://youtu.be/rfBh1-9J7_U

Více z LaCultury...